Fönsterrenovering

Renovering av fönster är ett effektivt sätt att få villan eller kanske flerbostadsfastigheten att kännas ny och fräsch. Man byter trasiga glas, slipar bort dålig färg och målar nytt. Det känns sunt och ekonomiskt att inte köpa nya fönster. En åtgärd man inte bör glömma vid renovering av sina fönster är att man samtidigt kan minska energiförlusterna genom fönsterglaset. Detta gör man genom att byta ett av glasen i fönstret till ett energiglas. Det förbättrar isolerings värdet med upp till 40 procent och minskar kallraset väsentligt.

Fönsterrenovering där man byter glaset är en långsiktig investering, men den betalar sig från dag ett med minskade uppvärmningskostnader.

Så här går det till

1. Kontakta Glasmästeriet för kostnadsfri offert

2. Boka tid för demontering av fönster bågar, vid första demontering tar vi antigen inner- eller ytterbågarna och låter respektive båge få hänga kvar till nästa demonteringstillfälle, på så sätt så har du alltid en båge kvar i fönstret och du slipper övertäckta fönster som förmörkar sommarsolen.

3. Efter ca 20-25 arbetsdagar är bågarna färdigrenoverade. Då kontaktar vi er för återupphänggning och slutmontering eller eventuell nedmontering av ytterligare bågar.

Rot-avdrag

Du som villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor, när du anlitar Glasmästeriet för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden.  

Hör med oss om hur du kan använda ROT-avdraget för att få skattereduktion för ditt hushåll. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Gör-det-själv

Fönsterrenovering är något som dom flesta kan göra själv om man har tid och lite tålamod. Läs vår guide och prova själv

Läs mer

Är dina fönster i behov av renovering?


Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning! Slå en signal eller fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan